Receptbeskrivning

Svampomelett med spenat- och sharonsallad

Ingredienser för
400 g blandad svamp
1 msk smör eller margarin
8 st ägg
12 msk vatten
salt och peppar
140 g babyspenat
250 g körsbärstomater
2 st sharonfrukt i klyftor
dressing:
4 tsk citron pressad
2 tsk olivolja
1 tsk chili/lime eller salladskrydda
garnera med:
timjankvistar färska


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Gör så här

Stek svampen i smöret tills den knäpper. Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar och häll över svampen. Grädda en omelett – stick i smeten då och då så att den ogräddade smeten får rinna ner och bli gräddad.

Omeletten är färdig när den är krämig på ytan. Häll dressingen över salladen och servera till omeletten.

285 kcal/portion

Visningar: 209
Inlagt 2019-03-21 14:27:19