Receptbeskrivning
mammas kålpudding
Ingredienser
för
vitkål
salt
1 dl sirap
400 g köttfärs
vatten
salt
1 dl sirap
400 g köttfärs
vatten
Beskrivning
skär vitkålen i bitar. stek i stekpannan med margarin. salta och häll på sirap så mycket du vill ha.
lägg i en gryta.
Blanda köttfärsen med lite salt och peppar .Häll på vatten så den blir lös. Häll den i grytan ovanpå kålen.
gör om kålproceduren och lägg ett lager kål till ovanpå.
skölj ur stekpannan och häll spadet i grytan. det ska vara vatten så det täcker kålen.
koka på medelstark värme ca 60 min
lägg i en gryta.
Blanda köttfärsen med lite salt och peppar .Häll på vatten så den blir lös. Häll den i grytan ovanpå kålen.
gör om kålproceduren och lägg ett lager kål till ovanpå.
skölj ur stekpannan och häll spadet i grytan. det ska vara vatten så det täcker kålen.
koka på medelstark värme ca 60 min
Visningar: 259
Inlagt 2019-03-29 14:43:22






0 min