Receptbeskrivning

Gratinerad parmesankyckling - paleo

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Gratinerad parmesankyckling 4port.

600g kycklingfiléer
450g fryst bladspenat, tinad
2 1/2dl mellangrädde
1/2msk dijonsenap
1st hönsbuljongtärning
1st vitlöksklyfta, pressad
1/2msk vitvinsvinäger
2dl parmesanost, riven
Olja, salt, nymald svartpeppar

Sätt ugnen på 225°. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Krama ut vätskan ur spenaten. Lägg den i en smord ugnssäker form.

Bryn kycklingfiéerna runt om i 1 msk olja. Krydda med 1  tsk salt och 2  krm peppar. Lägg kyckling­filéerna ovanpå spenaten.

Koka upp grädde, senap, buljongtärning, vitlök, vitvins­vinäger, 1/2  tsk salt och 1  krm ­peppar. Häll såsen över kycklingen och strö över parmesan.

Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. Servera med ris.

Visningar: 142
Inlagt 2019-04-14 15:27:44