Receptbeskrivning
Gratinerad parmesankyckling - paleo
Ingredienser
för
Beskrivning
Gratinerad parmesankyckling 4port.
600g kycklingfiléer
450g fryst bladspenat, tinad
2 1/2dl mellangrädde
1/2msk dijonsenap
1st hönsbuljongtärning
1st vitlöksklyfta, pressad
1/2msk vitvinsvinäger
2dl parmesanost, riven
Olja, salt, nymald svartpeppar
Sätt ugnen på 225°. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Krama ut vätskan ur spenaten. Lägg den i en smord ugnssäker form.
Bryn kycklingfiéerna runt om i 1 msk olja. Krydda med 1  tsk salt och 2  krm peppar. Lägg kycklingÂfiléerna ovanpÃ¥ spenaten.
Koka upp grädde, senap, buljongtärning, vitlök, vitvinsÂvinäger, 1/2  tsk salt och 1  krm Âpeppar. Häll sÃ¥sen över kycklingen och strö över parmesan.
Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. Servera med ris.
600g kycklingfiléer
450g fryst bladspenat, tinad
2 1/2dl mellangrädde
1/2msk dijonsenap
1st hönsbuljongtärning
1st vitlöksklyfta, pressad
1/2msk vitvinsvinäger
2dl parmesanost, riven
Olja, salt, nymald svartpeppar
Sätt ugnen på 225°. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Krama ut vätskan ur spenaten. Lägg den i en smord ugnssäker form.
Bryn kycklingfiéerna runt om i 1 msk olja. Krydda med 1  tsk salt och 2  krm peppar. Lägg kycklingÂfiléerna ovanpÃ¥ spenaten.
Koka upp grädde, senap, buljongtärning, vitlök, vitvinsÂvinäger, 1/2  tsk salt och 1  krm Âpeppar. Häll sÃ¥sen över kycklingen och strö över parmesan.
Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. Servera med ris.
Visningar: 142
Inlagt 2019-04-14 15:27:44






30 min.jpg)