Receptbeskrivning
Vegetarisk broccolipizza - paleo
Ingredienser
för
Beskrivning
Vegetarisk broccolipizza (3 små pizzor)
1st broccolibukett
2st ägg
1dl parmesanost, eller liknande
Salt, svartpeppar
Tomatsås
1dl finkrossade tomater
1msk tomatpuré
Lite olivolja
Salt & peppar
Topping
mozzarella
tomater
rödlök
färsk basilika
Sätt ugnen på 200C.
Riv broccolin grovt på rivjärn eller i matberedare, blanda ihop med ägg, riven ost, salt och peppar.
Platta ut 3st tunna bottnar på bakplåtspapper och grädda i ca 15 min.
Rör ihop tomatsåsen. Det blir godast om man låter den puttra ett tag, men det går även bra att blanda ihop den kall.
Bred ut tomatsåsen på bottnarna och toppa med skivad mozzarella, rödlök och tomater.
Höj ugnen till 225-250C och sätt in pizzorna tills osten smält något. Tippa med basilikablad, ringla över olivolja. Salta och peppra
1st broccolibukett
2st ägg
1dl parmesanost, eller liknande
Salt, svartpeppar
Tomatsås
1dl finkrossade tomater
1msk tomatpuré
Lite olivolja
Salt & peppar
Topping
mozzarella
tomater
rödlök
färsk basilika
Sätt ugnen på 200C.
Riv broccolin grovt på rivjärn eller i matberedare, blanda ihop med ägg, riven ost, salt och peppar.
Platta ut 3st tunna bottnar på bakplåtspapper och grädda i ca 15 min.
Rör ihop tomatsåsen. Det blir godast om man låter den puttra ett tag, men det går även bra att blanda ihop den kall.
Bred ut tomatsåsen på bottnarna och toppa med skivad mozzarella, rödlök och tomater.
Höj ugnen till 225-250C och sätt in pizzorna tills osten smält något. Tippa med basilikablad, ringla över olivolja. Salta och peppra
Visningar: 189
Inlagt 2019-04-14 15:30:34






30 min