Receptbeskrivning
Hallonpanacotta
Ingredienser
för
250 g hallon
dl hallonsaft
dl vatten
dl gelesocker
100 g vit choklad
3 dl grädde
1 dl gelesocker
dl hallonsaft
dl vatten
dl gelesocker
100 g vit choklad
3 dl grädde
1 dl gelesocker
Beskrivning
1. Lägg hallon i botten på 4 glas. Spara några till garnering. Koka upp saft, vatten och gelésocker.Fördela saften över hallonen. Ställ i kylskåp för att stelna.
2. Lägg choklad, grädde och gelésocker i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 min. Ställ åt sidan för att svalna.
3. Fördela därefter blandningen på hallongelén. Lägg på några hallon ovanpå. Ställ i kylskåp till serveringen.
2. Lägg choklad, grädde och gelésocker i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 min. Ställ åt sidan för att svalna.
3. Fördela därefter blandningen på hallongelén. Lägg på några hallon ovanpå. Ställ i kylskåp till serveringen.
Visningar: 193
Inlagt 2019-04-15 09:30:13






0 min.jpg)