Receptbeskrivning
Pasta med bacon- och tomatsås
Emelie Frantz via Ica.se
Ingredienser
för
4 spagetti
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
500 tomater
2 msk tomatpuré
1 tsk socker
salt och peppar
1 kruka oregano
140 g bacon
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
500 tomater
2 msk tomatpuré
1 tsk socker
salt och peppar
1 kruka oregano
140 g bacon
Beskrivning
Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
Skala lök och vitlök, fräs den i oljan tills den mjuknat.
Tillsätt tomater, tomatpuré, socker, kryddor och hackad oregano. Koka på svag värme utan lock 5-10 minuter.
Skär baconet i bitar och stek det. Låt fettet rinna av. Servera spagettin med tomatsås, toppad med bacon och bröd.
För alla
Rätten är fri från laktos men innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta och servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: servera med mjölkfritt bröd.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Visningar: 709
Inlagt 2012-04-29 21:49:35

