Receptbeskrivning

Pasta med bacon- och tomatsås

Ingredienser för
4 spagetti
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
500 tomater
2 msk tomatpuré
1 tsk socker
salt och peppar
1 kruka oregano
140 g bacon


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning

Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
Skala lök och vitlök, fräs den i oljan tills den mjuknat.
Tillsätt tomater, tomatpuré, socker, kryddor och hackad oregano. Koka på svag värme utan lock 5-10 minuter.
Skär baconet i bitar och stek det. Låt fettet rinna av. Servera spagettin med tomatsås, toppad med bacon och bröd.

För alla
Rätten är fri från laktos men innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta och servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: servera med mjölkfritt bröd.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Visningar: 329
Inlagt 2012-04-29 23:49:35