Receptbeskrivning
Ljummen tomatsalsa Paleo
Ingredienser
för
Beskrivning
Ljummen tomatsalsa 2port.
1st gul lök
1st liten aubergine
200g grönkål
70g blandspenat
250g coktailtomater
2tsl hackad chili
1st stor vitlöksklyfta
havssalt
svartpepper
Skala och hacka löken.
Skölj och dela auberginen i tärningar.
Bryn samman löken och auberginen i en stekpanna tills de mjuknar och får lite färg.
Skär bort stammen på grönkålen och hacka grovt.
Vänd ner grönkålen och bladspenaten i stekpannan.
Tillsätt den hackade chilin och pressa ner vitlöken.
Stek samman tills grönkålen och spenaten mjuknat något.
Dela tomaterna i fyra delar och vänd ner i röran.
Smaka av med salt och peppar.
Denna goda tomatsalsa är fylld med härliga smaker från vitlök och chili och skapar en fin symfoni tillsammans med grönkål och aubergine.
Ett gott tillbehör som passar till kyckling, kött eller vad du tycker passar
1st gul lök
1st liten aubergine
200g grönkål
70g blandspenat
250g coktailtomater
2tsl hackad chili
1st stor vitlöksklyfta
havssalt
svartpepper
Skala och hacka löken.
Skölj och dela auberginen i tärningar.
Bryn samman löken och auberginen i en stekpanna tills de mjuknar och får lite färg.
Skär bort stammen på grönkålen och hacka grovt.
Vänd ner grönkålen och bladspenaten i stekpannan.
Tillsätt den hackade chilin och pressa ner vitlöken.
Stek samman tills grönkålen och spenaten mjuknat något.
Dela tomaterna i fyra delar och vänd ner i röran.
Smaka av med salt och peppar.
Denna goda tomatsalsa är fylld med härliga smaker från vitlök och chili och skapar en fin symfoni tillsammans med grönkål och aubergine.
Ett gott tillbehör som passar till kyckling, kött eller vad du tycker passar
Visningar: 185
Inlagt 2019-07-15 06:45:27

