Receptbeskrivning
Chocolate pot de creme
Ingredienser
för
Beskrivning
Chocolate pot de creme 6-8st
225g mörk choklad
3st rumstempererade ägg
1tsk vaniljessens eller vaniljpulver
1 1/2dl hett starkt kaffe
1/2tsk Santa maria pepparkakskryddor
Grovhacka chokladen och lägg i mixern tillsammans med ägg, vanilj och pepparkakskryddor.
Kör på medelkraft tills allt gått ihop ordentligt.
Fyll på med det heta kaffet genom inmatarlocket och kör i ca 1 minut tills det blivit en tjock krämig smet.
Fyll åtta små formar och ställ kallt i ca 4 timmar.
225g mörk choklad
3st rumstempererade ägg
1tsk vaniljessens eller vaniljpulver
1 1/2dl hett starkt kaffe
1/2tsk Santa maria pepparkakskryddor
Grovhacka chokladen och lägg i mixern tillsammans med ägg, vanilj och pepparkakskryddor.
Kör på medelkraft tills allt gått ihop ordentligt.
Fyll på med det heta kaffet genom inmatarlocket och kör i ca 1 minut tills det blivit en tjock krämig smet.
Fyll åtta små formar och ställ kallt i ca 4 timmar.
Visningar: 126
Inlagt 2019-08-31 13:51:30






30 min