Receptbeskrivning
			
			
			
			Fisk med ägg, chili och dill
						Emelie Frantz via Ica.se					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							10  potatisar 
4 ägg
600 g fiskfilé
1 chili
1 tsk salt
2 margarin
1 dl vatten
1 dill
sockerärter
						
					4 ägg
600 g fiskfilé
1 chili
1 tsk salt
2 margarin
1 dl vatten
1 dill
sockerärter
Beskrivning
					Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Hårdkoka äggen.
Lägg fisken i en traktörpanna. Skölj, kärna ur och strimla chilin. Fördela chilin på fisken. Strö över salt och häll över flytande margarin. Häll vatten vid sidan om fisken och låt koka under lock ca 5 minuter.
Skala och hacka äggen. Hacka dillen. Strö ägghack och dill över fisken.
Servera fisken med potatisen, gärna pressad, och sockerärter.
För alla
Byt ut det flytande margarinet mot mjölkfritt margarin eller olja om du inte tål mjölk eller laktos.
Visningar: 606
Inlagt 2012-04-29 21:57:22
				
					
			




  30 min