Receptbeskrivning

Köttfärsomelett

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Köttfärsomelett 4port.

1st gul lök
1-2st vitlöksklyftor
2msk smör
400g nötfärs
Salt och peppar
1tsk torkad basilika
6st ägg
1d grädde
5st skivor brieost
2dl ruccola
150g gula tomater
1st knippe rädisor

Skala och finhacka lök och vitlök.
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn färsen i några minuter.
Tillsätt lök och vitlök och stek ytterligare någon minut. Strö på salt, peppar och basilika.
Sänk värmen.
Knäck äggen i en skål och vispa ihop med grädde, salt och peppar.
Häll smeten över färsen och stek till en omelett i några minuter.
Lägg på brieost.
Servera med ruccola, tomater och rädisor.

Visningar: 49
Inlagt 2019-10-07 16:30:17