Receptbeskrivning

Tonfiskpasta med tomat- och vitt vin LCHF

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Tonfiskpasta med tomat- och vitt vin 2port.

200g kokt spaghetti, al dente
1st gul lök, finhackad
1st vitlök solo, finhackad
2-3tsk olivolja
2 nävar bladspenat
1/2dl vitt vin
1dl tomatkross
Salt, peppar
300g färsk tonfisk

Koka pastan nästan klar i lättsaltat vatten. Fräs lök, vitlök och spenat i lite olivolja – rör ner pastan.
Häll i vinet, tomatkross, salt och peppar och låt allt sjuda ihop en liten stund.
Smaka av.
Stek tonfisken hastigt på båda sidor i lite olivolja. Salta och peppra. Låt den vila en stund innan den skär upp och serveras med pastan

Visningar: 121
Inlagt 2019-10-13 14:19:40