Receptbeskrivning
Tonfiskrulle LCHF
Ingredienser
för
Beskrivning
Tonfiskrulle LCHF
Pannkakssmet:
2dl grädde
2dl fet mjölk
4st ägg
1,5msk fiberhusk
2 nypor salt
Tonfiskröra:
300g tonfisk i vatten
2st kokta, hackade ägg
1dl majonnäs
2dl crème fraiche
1/2st pressad citron
1,/st finhackad rödlök
1/2dl hackad dill
Salt, svartpeppar
Lite het chilisauce, typ tabasco
Koka äggen och hacka.
Häll av vattnet från tonfisken och blanda med övriga ingredienser.
Smaka av med salt, peppar och het chilisauce.
Pannkakan:
Sätt ugnen på 200C.
Vispa hip ingredienserna till pannkakssmeten. Bred smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen tills pannkakan ser klar ut, gyllenbrun – ca 20min.
LÃ¥t svalna helt.
Gör röran under tiden och ställ kallt.
Vänd pannkakan upp och ner och dra av bakplåtspappret.
Bred röran på och rulla ihop från kortsidan.
Ställ kallt, gärna över natten innan den skärs upp.
Pannkakssmet:
2dl grädde
2dl fet mjölk
4st ägg
1,5msk fiberhusk
2 nypor salt
Tonfiskröra:
300g tonfisk i vatten
2st kokta, hackade ägg
1dl majonnäs
2dl crème fraiche
1/2st pressad citron
1,/st finhackad rödlök
1/2dl hackad dill
Salt, svartpeppar
Lite het chilisauce, typ tabasco
Koka äggen och hacka.
Häll av vattnet från tonfisken och blanda med övriga ingredienser.
Smaka av med salt, peppar och het chilisauce.
Pannkakan:
Sätt ugnen på 200C.
Vispa hip ingredienserna till pannkakssmeten. Bred smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen tills pannkakan ser klar ut, gyllenbrun – ca 20min.
LÃ¥t svalna helt.
Gör röran under tiden och ställ kallt.
Vänd pannkakan upp och ner och dra av bakplåtspappret.
Bred röran på och rulla ihop från kortsidan.
Ställ kallt, gärna över natten innan den skärs upp.
Visningar: 441
Inlagt 2019-10-13 14:21:28






30 min