Receptbeskrivning

LCHF tunnbröd

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
LCHF-TUNNBRÖD 8 st

4st ägg
125g färskost (jag använde Cantadou Vitlök och örter)
0,5dl fiberhusk
2-3tsk hel anis (Jag använde brödkryddor)
1,5tsk salt

Vispa äggen pösigt och vispa sedan ner färskosten. Mortla anisen lite i en mortel.
Blanda anis, salt och fiberhusk och vispa ner i äggblandningen.
Låt smeten svälla i 10 minuter.
Lägg hälften av smeten på ett bakplåtspapper.
Lägg ett annat bakplåtspapper över och kavla ut tunnt (man kan använda ett bakplåtspapper av silikon som inte fastnar, har man ett bakplåtspapper av papper kanske det behöver oljas).
Gör likadant med den andra hälften av smeten.
Behåll det övre bakplåtspapperet på och grädda i 10 minuter i 150 grader (eller 125 grader i varmluftsugn om man kör båda plåtarna samtidigt). Skär varje bröd i fyra delar.

Visningar: 331
Inlagt 2019-10-27 19:09:21