Receptbeskrivning
			
			
			
			Thaikyckling i salladswrap LCHF
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						Beskrivning
					
						Thai-kyckling i salladswraps
1 huvud romansallad, 4 blad per portion
50ml kokosolja
650g kycklingfärs
1st rödlök, finhackad
350g zucchini, i tärningar
2st vitlöksklyftor, pressade
2msk citronjuice
2msk glutenfri soja
1msk färsk ingefära, finhackad
½tsk chiliflakes
Garnering
färsk koriander
chiliflakes
Skölj salladsbladen, sätt åt sidan och låt dem torka.
Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna.
Stek vitlök, lök och kycklingfärs i ca 5–7 minuter tills färsen är klar.
Hetta upp resten av oljan i samma stekpanna.
Lägg i resten av ingredienserna och kycklingblandningen.
Blanda ihop, lägg på ett lock och låt koka ihop i ca 10 minuter tills zucchinin är mjuk.
Toppa salladsbladen med kycklingröran. Garnera med färsk koriander och chiliflakes för extra smak och färg.
										1 huvud romansallad, 4 blad per portion
50ml kokosolja
650g kycklingfärs
1st rödlök, finhackad
350g zucchini, i tärningar
2st vitlöksklyftor, pressade
2msk citronjuice
2msk glutenfri soja
1msk färsk ingefära, finhackad
½tsk chiliflakes
Garnering
färsk koriander
chiliflakes
Skölj salladsbladen, sätt åt sidan och låt dem torka.
Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna.
Stek vitlök, lök och kycklingfärs i ca 5–7 minuter tills färsen är klar.
Hetta upp resten av oljan i samma stekpanna.
Lägg i resten av ingredienserna och kycklingblandningen.
Blanda ihop, lägg på ett lock och låt koka ihop i ca 10 minuter tills zucchinin är mjuk.
Toppa salladsbladen med kycklingröran. Garnera med färsk koriander och chiliflakes för extra smak och färg.
Visningar: 399
Inlagt 2019-11-02 08:38:45
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min