Receptbeskrivning
Parmesankyckling med champinjoner LCHF
Ingredienser
för
Beskrivning
Parmesankyckling med champinjoner
2msk smör
700g kycklinglårfiléer
salt och peppar
250g champinjoner, skivade
4st vitlöksklyftor, pressade
3,5dl vispgrädde
50g parmesanost, riven
1msk färsk persilja
Krydda kycklingen med salt och peppar.
Stek i en stor stekpanna i smör tills den fått fin färg och är genomstekt.
Lägg över kycklingen på en tallrik men behåll stekskyn i stekpannan.
Tillsätt vitlök och champinjoner och stek i ytterligare 5–7 minuter.
Sänk värmen och häll i grädde.
Blanda ihop och låt sjuda i 10 minuter.
Rör om då och då. Häll i riven parmesan och låt den smälta.
Krydda med salt och peppar.
Lägg tillbaka kycklingen i stekpannan och blanda med såsen. Garnera med persilja innan servering.
2msk smör
700g kycklinglårfiléer
salt och peppar
250g champinjoner, skivade
4st vitlöksklyftor, pressade
3,5dl vispgrädde
50g parmesanost, riven
1msk färsk persilja
Krydda kycklingen med salt och peppar.
Stek i en stor stekpanna i smör tills den fått fin färg och är genomstekt.
Lägg över kycklingen på en tallrik men behåll stekskyn i stekpannan.
Tillsätt vitlök och champinjoner och stek i ytterligare 5–7 minuter.
Sänk värmen och häll i grädde.
Blanda ihop och låt sjuda i 10 minuter.
Rör om då och då. Häll i riven parmesan och låt den smälta.
Krydda med salt och peppar.
Lägg tillbaka kycklingen i stekpannan och blanda med såsen. Garnera med persilja innan servering.
Visningar: 259
Inlagt 2019-11-02 08:41:22

