Receptbeskrivning
Mellanmål: couscoussallad med granatäpple och fetaost
Ingredienser
för
5 msk couscous
50 g fetaost
20 g rödlök
20 g granatäpple
3 st blad persilja
1 tsk grönsaksbuljong
60 g tomater
koriander
kanel
1 msk olivolja
salt
50 g fetaost
20 g rödlök
20 g granatäpple
3 st blad persilja
1 tsk grönsaksbuljong
60 g tomater
koriander
kanel
1 msk olivolja
salt
Beskrivning
Mät upp couscousen i ett decilitermått. Tillsätt sedan exakt lika
mycket vatten och blanda i grönsaksbuljongen, låt stå och dra i 15
minuter i rumstemperatur.
Under tiden, finhacka rödlök, hacka persilja och koriander. Skär tomat i lite mindre bitar. När couscousen är färdig så separera den med en visp, två gafflar eller med händerna.
Blanda sedan i alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Toppa
med smulad fetaost.
Näringsinnehåll per portion: 523 kcal; 21 g protein, 21 g fett, 60 g
kolhydrater
mycket vatten och blanda i grönsaksbuljongen, låt stå och dra i 15
minuter i rumstemperatur.
Under tiden, finhacka rödlök, hacka persilja och koriander. Skär tomat i lite mindre bitar. När couscousen är färdig så separera den med en visp, två gafflar eller med händerna.
Blanda sedan i alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Toppa
med smulad fetaost.
Näringsinnehåll per portion: 523 kcal; 21 g protein, 21 g fett, 60 g
kolhydrater
Visningar: 284
Inlagt 2019-11-11 00:54:11





.jpg)
0 min