Receptbeskrivning
Laxfile med vitlökssås, rödbetor och kokt potatis
Ingredienser
för
340 g laxfilé med skinn
30 g rödbetor
20 g kapris
4 msk crème fraiche, lätt
st vitlöksklyfta
1 krm torkad persilja
300 g potatis
30 g rödbetor
20 g kapris
4 msk crème fraiche, lätt
st vitlöksklyfta
1 krm torkad persilja
300 g potatis
Beskrivning
Skär laxen i 185 grams bitar. Lägg på en plåt och salta och peppra.
Kör av laxen i 160 tills den är färdig. Häll av rödbetorna och blanda
med kaprisen och lite persilja. Rör ut crème fraichen med lite vatten,
salt, peppar och lite pressad vitlök.
Koka potatis med lite salt. Se till att potatis inte blir överkokt.
Näringsinnehåll per portion: 983 kcal; 72 g protein, 52 g fett, 53 g
kolhydrater
Kör av laxen i 160 tills den är färdig. Häll av rödbetorna och blanda
med kaprisen och lite persilja. Rör ut crème fraichen med lite vatten,
salt, peppar och lite pressad vitlök.
Koka potatis med lite salt. Se till att potatis inte blir överkokt.
Näringsinnehåll per portion: 983 kcal; 72 g protein, 52 g fett, 53 g
kolhydrater
Visningar: 288
Inlagt 2019-11-11 12:10:23

