Receptbeskrivning

Laxfile med vitlökssås, rödbetor och kokt potatis

Ingredienser för
340 g laxfilé med skinn
30 g rödbetor
20 g kapris
4 msk crème fraiche, lätt
st vitlöksklyfta
1 krm torkad persilja
300 g potatis


  35 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Skär laxen i 185 grams bitar. Lägg på en plåt och salta och peppra.
Kör av laxen i 160 tills den är färdig. Häll av rödbetorna och blanda
med kaprisen och lite persilja. Rör ut crème fraichen med lite vatten,
salt, peppar och lite pressad vitlök.

Koka potatis med lite salt. Se till att potatis inte blir överkokt.

Näringsinnehåll per portion: 983 kcal; 72 g protein, 52 g fett, 53 g
kolhydrater

Visningar: 233
Inlagt 2019-11-11 12:10:23