Receptbeskrivning
Mellanmål: Ägg- och räksallad med färsk spenat
Ingredienser
för
100 g räkor utan skal
2 st ägg
20 g spenat
30 g romansallad
10 g rödlök
30 g cocktailtomater
30 g citron
20 g solroskärnor
1 tsk olivolja
2 st ägg
20 g spenat
30 g romansallad
10 g rödlök
30 g cocktailtomater
30 g citron
20 g solroskärnor
1 tsk olivolja
Beskrivning
Börja med att hårdkoka äggen i en kastrull i cirka 6 minuter. Skölj i
iskalltvatten och hacka äggen ganska fint.
Under tiden, hacka romansallad, skölj spenaten ordentligt, finhacka
rödlök, dela cocktailtomater och blanda detta tillsammans med
solroskärnor och olivolja, lite salt och peppar.
Grovhacka nu räkorna och blanda med hackade äggen och pressa över
lite citron och blanda med lite salt och peppar.
Näringsinnehåll per portion: 250 kcal; 20 g protein, 15 g fett, 7 g
kolhydrater
iskalltvatten och hacka äggen ganska fint.
Under tiden, hacka romansallad, skölj spenaten ordentligt, finhacka
rödlök, dela cocktailtomater och blanda detta tillsammans med
solroskärnor och olivolja, lite salt och peppar.
Grovhacka nu räkorna och blanda med hackade äggen och pressa över
lite citron och blanda med lite salt och peppar.
Näringsinnehåll per portion: 250 kcal; 20 g protein, 15 g fett, 7 g
kolhydrater
Visningar: 210
Inlagt 2019-11-11 21:08:50