Receptbeskrivning
Kyckling i teriyakisås med haricots verts och nudlar
Ingredienser
för
4 st kycklingfiléer
200 g haricots verts
150 ml teriakisås
4 prt nudlar
1 msk sesamfrön
200 g haricots verts
150 ml teriakisås
4 prt nudlar
1 msk sesamfrön
Beskrivning
1. Tina kycklingen och haricots vertsen.
2. Sätt på en kastrull med vatten till nudlarna.
3. Skär kycklingen i strimlor.
4. Stek kycklingen i olja i en stekpanna, krydda med peppar. Sänk värmen och lägg i haricots verts och teriyakimarinaden, låt sjuda i 2 minuter.
5. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
6. Strö sesamfröna över kycklingen och servera med nudlarna.
2. Sätt på en kastrull med vatten till nudlarna.
3. Skär kycklingen i strimlor.
4. Stek kycklingen i olja i en stekpanna, krydda med peppar. Sänk värmen och lägg i haricots verts och teriyakimarinaden, låt sjuda i 2 minuter.
5. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
6. Strö sesamfröna över kycklingen och servera med nudlarna.
Visningar: 381
Inlagt 2019-11-30 17:48:33

