Receptbeskrivning
Hallon o Lakrits Pannacotta
Ingredienser
för
Beskrivning
Hallonpannacotta
225 g hallon (1,5 dl puré)
2,5 dl vispgrädde
1 dl strösocker
2 gelatinblad
Lakritspannacotta
2.5 dl grädde
2.5 msk saltlakritspulver från Asien
2.5 msk strösocker
1.5 gelatinblad
Gör så här:
1. Mosa och sila bort kärnorna genom en sil så att du får en len puré.
2. Blanda hallonpuré, grädde och socker i en kastrull och låt koka upp och lägg i gelatinblade en sjuda i 30 sekunder. Fördela till hälften i glas och ställ kallt i en timme.
225 g hallon (1,5 dl puré)
2,5 dl vispgrädde
1 dl strösocker
2 gelatinblad
Lakritspannacotta
2.5 dl grädde
2.5 msk saltlakritspulver från Asien
2.5 msk strösocker
1.5 gelatinblad
Gör så här:
1. Mosa och sila bort kärnorna genom en sil så att du får en len puré.
2. Blanda hallonpuré, grädde och socker i en kastrull och låt koka upp och lägg i gelatinblade en sjuda i 30 sekunder. Fördela till hälften i glas och ställ kallt i en timme.
Visningar: 281
Inlagt 2019-12-31 14:36:16






0 min