Receptbeskrivning
Italiensk köttfärssoppa
Ingredienser
för
Beskrivning
Italiensk köttfärssoppa
4 port
400g köttfärs
2st gula lökar
2st vitlök
400g zucchini
2msk smör
2msk tomatpuré
1⁄2tsk salt
1krm svartpeppar
1liter kalvbuljong
1dl crème fraiche
2msk pesto
Topping:
1 1⁄2dl hackad basilika
1 1⁄2dl Svecia riven
1 dl creme fraiche
Skala och hacka lök och vitlök. Skär zucchinin i bitar. Bryn köttfärs och lök i smör i en gryta.
Rör i tomatpuré, salt och peppar.
Häll på buljongen och låt koka ca 50 min.
Tillsätt zucchinin och koka 10 min till.
Rör ner 1 dl crème fraiche och pesto. Låt koka upp. Toppa med crème fraiche, basilika och ost vid servering.
4 port
400g köttfärs
2st gula lökar
2st vitlök
400g zucchini
2msk smör
2msk tomatpuré
1⁄2tsk salt
1krm svartpeppar
1liter kalvbuljong
1dl crème fraiche
2msk pesto
Topping:
1 1⁄2dl hackad basilika
1 1⁄2dl Svecia riven
1 dl creme fraiche
Skala och hacka lök och vitlök. Skär zucchinin i bitar. Bryn köttfärs och lök i smör i en gryta.
Rör i tomatpuré, salt och peppar.
Häll på buljongen och låt koka ca 50 min.
Tillsätt zucchinin och koka 10 min till.
Rör ner 1 dl crème fraiche och pesto. Låt koka upp. Toppa med crème fraiche, basilika och ost vid servering.
Visningar: 433
Inlagt 2020-01-07 20:15:31






30 min