Receptbeskrivning

Italiensk köttfärssoppa

Ingredienser för


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
Italiensk köttfärssoppa 4 port 400g köttfärs
2st gula lökar
2st vitlök
400g zucchini
2msk smör
2msk tomatpuré
1⁄2tsk salt
1krm svartpeppar
1liter kalvbuljong
1dl crème fraiche
2msk pesto Topping:
1 1⁄2dl hackad basilika
1 1⁄2dl Svecia riven
1 dl creme fraiche Skala och hacka lök och vitlök. Skär zucchinin i bitar. Bryn köttfärs och lök i smör i en gryta. Rör i tomatpuré, salt och peppar. Häll på buljongen och låt koka ca 50 min. Tillsätt zucchinin och koka 10 min till.
Rör ner 1 dl crème fraiche och pesto. Låt koka upp. Toppa med crème fraiche, basilika och ost vid servering.

Visningar: 176
Inlagt 2020-01-22 10:27:52