Receptbeskrivning
Jättecookie med mjölkchoklad och daim
Ingredienser
för
Beskrivning
Jättecookie med mjölkchoklad och daim
150 g smör
1 dl strösocker
1 dl farinsocker
1 ägg
3 dl vetemjöl
1.5 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bikarbonat
1 nypa salt
150 g mjölkchoklad
4 st små daim
Sätt ugnen på 175 c och klä en liten springform (20 cm) med bakplåtspapper.
Vispa rumsvarmt smör, strösocker och farinsocker fluffigt. Rör sedan ner ägget och de torra ingredienserna (utom choklad och daim). Arbeta ihop till en smidig och kladdig deg. Rör ner 100 g hackad choklad två stycken hackade daim. Tryck ut degen i formen och strö sedan över resterande choklad och daim. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca. 25 minuter. Låt svalna helt.
150 g smör
1 dl strösocker
1 dl farinsocker
1 ägg
3 dl vetemjöl
1.5 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bikarbonat
1 nypa salt
150 g mjölkchoklad
4 st små daim
Sätt ugnen på 175 c och klä en liten springform (20 cm) med bakplåtspapper.
Vispa rumsvarmt smör, strösocker och farinsocker fluffigt. Rör sedan ner ägget och de torra ingredienserna (utom choklad och daim). Arbeta ihop till en smidig och kladdig deg. Rör ner 100 g hackad choklad två stycken hackade daim. Tryck ut degen i formen och strö sedan över resterande choklad och daim. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca. 25 minuter. Låt svalna helt.
Visningar: 123
Inlagt 2020-01-25 11:00:42