Receptbeskrivning
Parmesangratinerad torskrygg
Ingredienser
för
600 g torskrygg
1 krm salt
1 krm svartpeppar
75 g parmesanost
1 dl creme fraiche
dl mjölk
1 st virlöksklyfta
tsk salt
1 krm svartpeppar
1 krm salt
1 krm svartpeppar
75 g parmesanost
1 dl creme fraiche
dl mjölk
1 st virlöksklyfta
tsk salt
1 krm svartpeppar
Beskrivning
1. Lägg torskryggen i en ugnsfast form. Salta och peppra lite försiktigt.
2. Riv osten grovt på ett rivjärn och vispa ihop med creme fraiche och mjölk i en bunke. Skala och riv i vitlök. Tillsätt salt och peppar. Blanda om och täck fisken med ostblandningen. Gratinera i ugn i ca 15-20 min.
Serveras med pressad potatis, kokt potatis eller sötpotatis i ugn och sallad eller andra grönsaker.
2. Riv osten grovt på ett rivjärn och vispa ihop med creme fraiche och mjölk i en bunke. Skala och riv i vitlök. Tillsätt salt och peppar. Blanda om och täck fisken med ostblandningen. Gratinera i ugn i ca 15-20 min.
Serveras med pressad potatis, kokt potatis eller sötpotatis i ugn och sallad eller andra grönsaker.
Visningar: 339
Inlagt 2020-02-13 19:59:44