Receptbeskrivning
Rostade rotfrukter med halloumiost
Ingredienser
för
300 g skalade morötter i bitar
300 g skalade färska rödbetor i bitar
1 msk olja
salt och peppar
400 g halloumi
2 tsk olja
1 krm saffran
2 tsk honung
blandade örter, tex persilja, timjan, korian
1 st citron
300 g skalade färska rödbetor i bitar
1 msk olja
salt och peppar
400 g halloumi
2 tsk olja
1 krm saffran
2 tsk honung
blandade örter, tex persilja, timjan, korian
1 st citron
Beskrivning
Skär morötterna och rödbetorna i bitar.
Blanda i varsin bunke med 0,5 msk olja i varje tillsammans med salt och peppar.
Rosta i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.
Skär halloumin i skivor och stek i 2 tsk olja med 1 krm saffran.
Ringla över 2 tsk honung på slutet.
Toppa med örter och citronklyftor.
Servera med råris.
Blanda i varsin bunke med 0,5 msk olja i varje tillsammans med salt och peppar.
Rosta i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.
Skär halloumin i skivor och stek i 2 tsk olja med 1 krm saffran.
Ringla över 2 tsk honung på slutet.
Toppa med örter och citronklyftor.
Servera med råris.
Visningar: 257
Inlagt 2020-02-17 19:05:51

