Receptbeskrivning
GI-Brownie
Ingredienser
för
Beskrivning
GI-Brownie ca 20st
120g smör
2st ägg
4msk kaffe, kallt starkt
2msk dinkelmjöl
100g valnötter, grovt hackade
100g mörk choklad
Rör smöret mjukt med en elvisp. Tillsätt äggen ett i taget. Rör i kakao, kaffe, dinkelmjöl och valnötter. Hacka chokladen grovt och rör ned den. Smörj och bröa en avlång brödform och häll i smeten. Grädda i 175C i ca 20min.
120g smör
2st ägg
4msk kaffe, kallt starkt
2msk dinkelmjöl
100g valnötter, grovt hackade
100g mörk choklad
Rör smöret mjukt med en elvisp. Tillsätt äggen ett i taget. Rör i kakao, kaffe, dinkelmjöl och valnötter. Hacka chokladen grovt och rör ned den. Smörj och bröa en avlång brödform och häll i smeten. Grädda i 175C i ca 20min.
Visningar: 102
Inlagt 2020-02-24 16:08:36