Receptbeskrivning
Pasta Alfredo
Ingredienser
för
Beskrivning
Pasta Alfredo 4port
Tagliatelle 200 g
600g kycklingbröstfilé
smör
1st gul lök
2st vitlöksklyftor
2,5dl matlagningsgrädde
1st kycklingbuljongtärning
70g spenat
1dl parmesanost, riven
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Häll av pastavattnet, men spara lite vatten till sidan av.
Strimla kyckling och bryn i margarin.
Salta och peppra.
Skala och hacka lök och vitlök, fräs mjukt och glansigt i margarin i en kastrull.
Tillsätt grädde och buljongtärning.
Lägg i kyckling och låt puttra tills den är klar.
Blanda ner pastan i kycklingsåsen och spä ev. med lite pastavatten. Rör ner spenat och riven parmesan och blanda runt. Krydda med peppar och servera.
Tagliatelle 200 g
600g kycklingbröstfilé
smör
1st gul lök
2st vitlöksklyftor
2,5dl matlagningsgrädde
1st kycklingbuljongtärning
70g spenat
1dl parmesanost, riven
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Häll av pastavattnet, men spara lite vatten till sidan av.
Strimla kyckling och bryn i margarin.
Salta och peppra.
Skala och hacka lök och vitlök, fräs mjukt och glansigt i margarin i en kastrull.
Tillsätt grädde och buljongtärning.
Lägg i kyckling och låt puttra tills den är klar.
Blanda ner pastan i kycklingsåsen och spä ev. med lite pastavatten. Rör ner spenat och riven parmesan och blanda runt. Krydda med peppar och servera.
Visningar: 92
Inlagt 2020-03-31 18:28:29