Receptbeskrivning
Hemmlagad kebab på plåt
Ingredienser
för
Beskrivning
Hemlagad kebab på plåt
2msk svartpeppar, grovmalen
2tsk salt
2msk lökpulver
1msk kebabkrydda
1st ägg
1kg blandfärs
1msk spiskummin
3st vitlöksklyftor
Blanda all smaksättning med ägget i en bunke och blanda sedan i köttfärsen. Knåda (gärna i maskin) så färsen blir jämn och platta sedan ut den på en plåt. In i ugnen 200 C ca 15-20 min. Skär det sedan i mindre bitar (och stek gärna på det i lite smör/olja i en stekpanna innan servering för knaprigare yta.)
2msk svartpeppar, grovmalen
2tsk salt
2msk lökpulver
1msk kebabkrydda
1st ägg
1kg blandfärs
1msk spiskummin
3st vitlöksklyftor
Blanda all smaksättning med ägget i en bunke och blanda sedan i köttfärsen. Knåda (gärna i maskin) så färsen blir jämn och platta sedan ut den på en plåt. In i ugnen 200 C ca 15-20 min. Skär det sedan i mindre bitar (och stek gärna på det i lite smör/olja i en stekpanna innan servering för knaprigare yta.)
Visningar: 143
Inlagt 2020-04-06 19:30:27






30 min.jpg)