Receptbeskrivning

Kesobröd utan mjöl

Ingredienser för


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Kesobröd utan mjöl ca 15 bitar

500g keso
4st ägg
2tsk bakpulver
1msk fiberhusk
3/4tsk salt
1dl linfrön
1dl sesamfrön
1dl solroskärnor
1dl pumpakärnor

Sätt ugnen på 225C.
Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keso.
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.
Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1cm tunn.
grädda brödet mitt i ugnen i 18-20min.
Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax.
Brödet går bra att frysa in.

Visningar: 20
Inlagt 2020-04-06 21:39:37