Receptbeskrivning
Kesobröd utan mjöl
Ingredienser
för
Beskrivning
Kesobröd utan mjöl ca 15 bitar
500g keso
4st ägg
2tsk bakpulver
1msk fiberhusk
3/4tsk salt
1dl linfrön
1dl sesamfrön
1dl solroskärnor
1dl pumpakärnor
Sätt ugnen på 225C.
Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keso.
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.
Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1cm tunn.
grädda brödet mitt i ugnen i 18-20min.
Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax.
Brödet går bra att frysa in.
500g keso
4st ägg
2tsk bakpulver
1msk fiberhusk
3/4tsk salt
1dl linfrön
1dl sesamfrön
1dl solroskärnor
1dl pumpakärnor
Sätt ugnen på 225C.
Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keso.
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.
Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1cm tunn.
grädda brödet mitt i ugnen i 18-20min.
Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax.
Brödet går bra att frysa in.
Visningar: 285
Inlagt 2020-04-06 19:39:37

