Receptbeskrivning
Djävulsägg
Ingredienser
för
Beskrivning
Djävulsägg 2port.
2st kokta ägg
3/4msk majonäs
1tsk dijonsenap
1krm paprikapulver
0,5krm cayenneeppar
svartpeppar efter behag
Hårdkoka äggen, dela dem på längden och gröp ur gulan, lägg den i sen skål och blanda i resten av ingredienserna, smaka av undertiden ifall du behöver mer eller mindre av nånting.
Lägg i fyllningen i äggenshål, lägg på ett fint fat och pudra cayennepeppar över, kan dekoreras med gräslök oxå.
2st kokta ägg
3/4msk majonäs
1tsk dijonsenap
1krm paprikapulver
0,5krm cayenneeppar
svartpeppar efter behag
Hårdkoka äggen, dela dem på längden och gröp ur gulan, lägg den i sen skål och blanda i resten av ingredienserna, smaka av undertiden ifall du behöver mer eller mindre av nånting.
Lägg i fyllningen i äggenshål, lägg på ett fint fat och pudra cayennepeppar över, kan dekoreras med gräslök oxå.
Visningar: 159
Inlagt 2020-04-11 16:01:49






30 min