Receptbeskrivning
Knapriga knäckerutor/bröd med massa fröer
Ingredienser
för
Beskrivning
Knapriga knäckerutor/bröd fyllda med massor av fröer 20-24 bitar
2dl havregryn
0,5dl linfrön
0,5dl solrosfrön
0,5dl sesamfrön
1,5msk fiberhusk
0,5tsk salt
0,5dl rapsolja
2,5dl vatten, kokhett
Sätt ugnen på 160C. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt olja och vatten och rör om till en geléliknande deg.
Kavla ut degen tunt mellan två bakplåtspapper på en plåt. Dra bort det översta pappret. Skär degen i ett rutmönster med en vass kniv eller en desskrapa.
Grädda mitt i ugnen i 60-70 min. Låt det svalna på plåten.
2dl havregryn
0,5dl linfrön
0,5dl solrosfrön
0,5dl sesamfrön
1,5msk fiberhusk
0,5tsk salt
0,5dl rapsolja
2,5dl vatten, kokhett
Sätt ugnen på 160C. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt olja och vatten och rör om till en geléliknande deg.
Kavla ut degen tunt mellan två bakplåtspapper på en plåt. Dra bort det översta pappret. Skär degen i ett rutmönster med en vass kniv eller en desskrapa.
Grädda mitt i ugnen i 60-70 min. Låt det svalna på plåten.
Visningar: 123
Inlagt 2020-04-21 16:06:05






30 min