Receptbeskrivning
Aubergine- och svampgulasch
Ingredienser
för
Beskrivning
Aubergine- och svampgulasch 4port.
1st medelstor aubergine
2st röda paprikor
2st gula lökar
250g champinjoner
1msk olivolja
3st vitlöksklyftor
1st röd chili
0,5dl tomatpuré
2msk paprikapulver
0,5msk spiskummin
5dl vatten
1st grönsaksbuljongtärning
Salt
Till servering:
2dl turkisk yoghurt
Skär auberginen i tärningar, ca 2cm stora.
Skär paprika och lök i små bitar.
Tvätta och skär champinjonerna i bitar.
Hetta upp oljan i en gryta och stek auberginen tills den får lite färg.
Tillsätt resten av ingredienserna till gulaschen, utom vatten och buljongtärning, och låt fräsa i ytterligare någon minut.
Tillsätt vatten och buljong och låt grytan puttra under lock ca 20 min.
Smaka av med salt och servera med en klick turkisk yoghurt.
1st medelstor aubergine
2st röda paprikor
2st gula lökar
250g champinjoner
1msk olivolja
3st vitlöksklyftor
1st röd chili
0,5dl tomatpuré
2msk paprikapulver
0,5msk spiskummin
5dl vatten
1st grönsaksbuljongtärning
Salt
Till servering:
2dl turkisk yoghurt
Skär auberginen i tärningar, ca 2cm stora.
Skär paprika och lök i små bitar.
Tvätta och skär champinjonerna i bitar.
Hetta upp oljan i en gryta och stek auberginen tills den får lite färg.
Tillsätt resten av ingredienserna till gulaschen, utom vatten och buljongtärning, och låt fräsa i ytterligare någon minut.
Tillsätt vatten och buljong och låt grytan puttra under lock ca 20 min.
Smaka av med salt och servera med en klick turkisk yoghurt.
Visningar: 168
Inlagt 2020-05-02 14:24:48






30 min