Receptbeskrivning
Rabarbersalsa
Ingredienser
för
Beskrivning
Rabarbersalsa
2msk Extra jungfruolivolja Classico
2-3st rabarber, tärnad
1/2st rödlök
1/2st röd chili, hackad
10st jordgubbar
2msk Kapris små
1/2dl färsk oregano, hackad
2msk Balsamvinäger rosé
salt
nymalen peppar
Fräs rabarber, rödlök och chili försiktigt i olivolja, låt småkoka i 2-3 minuter.
Ta bort från värmen och rör ner jordgubbar, kapris, oregano, vinäger.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Låt svalna och ställ kallt 1 timmer före servering.
2msk Extra jungfruolivolja Classico
2-3st rabarber, tärnad
1/2st rödlök
1/2st röd chili, hackad
10st jordgubbar
2msk Kapris små
1/2dl färsk oregano, hackad
2msk Balsamvinäger rosé
salt
nymalen peppar
Fräs rabarber, rödlök och chili försiktigt i olivolja, låt småkoka i 2-3 minuter.
Ta bort från värmen och rör ner jordgubbar, kapris, oregano, vinäger.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Låt svalna och ställ kallt 1 timmer före servering.
Visningar: 164
Inlagt 2020-05-23 15:36:18

