Receptbeskrivning
Salami- och ostchips
Ingredienser
för
Beskrivning
Salami- och ostchips 10port.
50g salami eller chorizo, 20 skivor
60g riven ost
1/2tsk paprikapulver eller örtkrydda (valfritt)
Sätt ugnen på 225C, gärna med grillfunktionen på.
Lägg korvskivorna på bakplåtspapper på en ugnsplåt. Det ska vara utrymme mellan skivorna.
Lägg en hög riven ost på varje skiva, 1-2msk ungefär. Pudra över paprikapulver eller örtkrydda om du vill ha extra smak.
Sätt in i ugnen och gratinera tills osten fått fin färg och bubblar.
Ta ut och låt svalna en stund, så att du inte bränner tungan när det är dags att sätta tänderna i chipsen
50g salami eller chorizo, 20 skivor
60g riven ost
1/2tsk paprikapulver eller örtkrydda (valfritt)
Sätt ugnen på 225C, gärna med grillfunktionen på.
Lägg korvskivorna på bakplåtspapper på en ugnsplåt. Det ska vara utrymme mellan skivorna.
Lägg en hög riven ost på varje skiva, 1-2msk ungefär. Pudra över paprikapulver eller örtkrydda om du vill ha extra smak.
Sätt in i ugnen och gratinera tills osten fått fin färg och bubblar.
Ta ut och låt svalna en stund, så att du inte bränner tungan när det är dags att sätta tänderna i chipsen
Visningar: 196
Inlagt 2020-05-31 17:22:29