Receptbeskrivning

Rabarber- och hallonpaj

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Rabarber- och hallonpaj

250g smör
2dl strösocker
3dl vetemjöl
3dl havregryn
1msk vaniljsocker
200g hallon
300g rabarber
1msk potatismjöl
strösocker

Sätt ugnen på 200 grader,
Rör ihop alla ingredienser till smuldegen.
Smörj en pajform, skala och skiva upp rabarberna och lägg dem i en skål häll lite potatismjöl över och skaka runt, lägg sen i hallonen och skaka lite till, fördela dem sen i en smord form, varva rabarber och hallon. Pudra över potatismjöl, och socker. Fördela över smuldegen och grädda pajen i cirka 30- 40 minuter
i mitten på ugnen eller tills pajen fått en fin färg

Visningar: 125
Inlagt 2020-07-08 20:53:01