Receptbeskrivning
varm asiatisk pasta C Kalla
Ingredienser
för
Beskrivning
Marinera vegobitar i 2 msk tamarin.
2 msk kokosolja
1 msk riven ingefära
Marinera i påse i 30 minuter och baka i 200g i 20 minuter.
Koka vit quinoa i 2 dl kokosmjölk och 2 dl vatten.
2 pak choi och ånga i 3 minuter.
Salladslök chilli, sojabönor.
Stek 250 g skogschampinjoner i kokosolja.
Blanda ihop och toppa med tamarin, lime och thaibasilika.
2 msk kokosolja
1 msk riven ingefära
Marinera i påse i 30 minuter och baka i 200g i 20 minuter.
Koka vit quinoa i 2 dl kokosmjölk och 2 dl vatten.
2 pak choi och ånga i 3 minuter.
Salladslök chilli, sojabönor.
Stek 250 g skogschampinjoner i kokosolja.
Blanda ihop och toppa med tamarin, lime och thaibasilika.
Visningar: 121
Inlagt 2020-09-02 13:22:58






30 min