Receptbeskrivning

kokosgröt med apelsin och kardemumma

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Kokosjulgröt med apelsin och kardemumma

Risgrynsgröt med kokosgrädde

2 dl risgryn/grötris
4 dl vatten
2 dl kokosgrädde + ca 2 dl vatten
2 kanelstänger ceylonkanel
1 nypa vaniljpulver

– Koka upp risgryn med 4 dl vatten och låt koka under lock på låg värme i ca 10 minuter.
– Blanda i kokosgrädde (jag använder Santa Maria Extra creamy coconut milk på tetra) och vatten, 2 kanelstänger och 1 nypa vaniljpulver.
– Låt gröten puttra på låg värme i ca 30 minuter, rör om flera gånger under tiden. Blir gröten för tjock – tillsätt lite mer vatten.

Visningar: 188
Inlagt 2020-11-25 10:46:20