Receptbeskrivning
Vispat kanel- och vaniljsmör
Ingredienser
för
Beskrivning
Vispat kanel- och vaniljsmör 4port.
225g osaltat smör, rumstempererat
2tsk äkta vaniljpulver
1½tsk malen kanel
1tsk erytritol (valfritt)
Smält en fjärdedel av smöret i en liten kastrull tills det blir bärnstensfärgat, men utan att brännas.
Häll det brynta smöret i en bägare och ta fram en elvisp. Vispa i resten av smöret klickvis tills det blir fluffigt.
Tillsätt smaksättning och eventuellt även sötning på slutet. Smaksätt smörkrämen med vad som helst - kakao, kardemumma, krossat kaffepulver, finriven apelsin- eller limeskal.
Eller varför inte mixa i några hallon eller blåbär?
225g osaltat smör, rumstempererat
2tsk äkta vaniljpulver
1½tsk malen kanel
1tsk erytritol (valfritt)
Smält en fjärdedel av smöret i en liten kastrull tills det blir bärnstensfärgat, men utan att brännas.
Häll det brynta smöret i en bägare och ta fram en elvisp. Vispa i resten av smöret klickvis tills det blir fluffigt.
Tillsätt smaksättning och eventuellt även sötning på slutet. Smaksätt smörkrämen med vad som helst - kakao, kardemumma, krossat kaffepulver, finriven apelsin- eller limeskal.
Eller varför inte mixa i några hallon eller blåbär?
Visningar: 66
Inlagt 2020-12-30 12:56:23






30 min