Receptbeskrivning
Gratinerad spetskål
Ingredienser
för
Beskrivning
Gratinerad spetskål 2port
500g spetskål eller vitkål
100g smör
½tsk flingsalt
1tsk peppar
1tsk torkad rosmarin eller torkad timjan (valfritt)
2dl riven ost
Sätt ugnen på 200 grader.
Klyfta spetskålen och lägg i en ugnsform. Salta, peppra och smula över örtkryddan.
Hyvla smör på och rosta i ugnen 15 minuter eller tills kålen börjar få färg.
Ta ut och strö över den rivna osten. Sätt in i ugnen igen tills osten bubblar och fått fin färg.
500g spetskål eller vitkål
100g smör
½tsk flingsalt
1tsk peppar
1tsk torkad rosmarin eller torkad timjan (valfritt)
2dl riven ost
Sätt ugnen på 200 grader.
Klyfta spetskålen och lägg i en ugnsform. Salta, peppra och smula över örtkryddan.
Hyvla smör på och rosta i ugnen 15 minuter eller tills kålen börjar få färg.
Ta ut och strö över den rivna osten. Sätt in i ugnen igen tills osten bubblar och fått fin färg.
Visningar: 119
Inlagt 2021-02-04 19:02:20






30 min