Receptbeskrivning
Kycklinglårfilé med broccoli
Ingredienser
för
Beskrivning
Kycklinglårfile med broccoli 4port
500g broccoli
½st purjolök
700g kycklinglårfiléer, gärna med skinn
150g smör, till stekning och servering
1st pressad vitlöksklyfta
salt och peppar, efter smak
Skölj, torka och ansa broccoli och purjolök. Skär broccolin, inklusive stocken, i mindre bitar. Strimla purjon grovt.
Bryn kycklinglårfiléerna i smör i några minuter på varje sida. Salta och peppra ordentligt. Kycklingen är färdig när den har en innertemperatur på 72˚C.
Stek grönsakerna på medelhög värme i samma stekpanna som kycklingen med en extra klick smör. Tillsätt vitlök, salt och peppar.
Servera kyckling och grönsaker med en extra klick smör.
500g broccoli
½st purjolök
700g kycklinglårfiléer, gärna med skinn
150g smör, till stekning och servering
1st pressad vitlöksklyfta
salt och peppar, efter smak
Skölj, torka och ansa broccoli och purjolök. Skär broccolin, inklusive stocken, i mindre bitar. Strimla purjon grovt.
Bryn kycklinglårfiléerna i smör i några minuter på varje sida. Salta och peppra ordentligt. Kycklingen är färdig när den har en innertemperatur på 72˚C.
Stek grönsakerna på medelhög värme i samma stekpanna som kycklingen med en extra klick smör. Tillsätt vitlök, salt och peppar.
Servera kyckling och grönsaker med en extra klick smör.
Visningar: 117
Inlagt 2021-02-04 19:16:29






30 min