Receptbeskrivning
Senapskyckling med bacon och gräslök
Ingredienser
för
Beskrivning
Senapskyckling med bacon och gräslök
4st kycklingbröstfiléer, ca 550 g
2dl hönsbuljong, eller motsvarande flytande fond
2dl matlagningsgrädde
2tsk kinesisk soja
1msk dijonsenap, fransk osötad senap
1 paket bacon, 125 g
2msk hackad gräslök
ev färsk timjan
Stek baconet knaperstekt och bryt i småbitar, lägg åt sidan.
Stek kycklingfiléerna runtom i smör. Salta och peppra.
Tillsätt soja, grädde, buljong och koka upp, tillsätt senap och sjud i ca 8 min eller tills kycklingen är genomstekt.
Strö bacon och gräslök över kycklingen.
Servera grytan med valfritt tillbehör.
Garnera ev med timjan
4st kycklingbröstfiléer, ca 550 g
2dl hönsbuljong, eller motsvarande flytande fond
2dl matlagningsgrädde
2tsk kinesisk soja
1msk dijonsenap, fransk osötad senap
1 paket bacon, 125 g
2msk hackad gräslök
ev färsk timjan
Stek baconet knaperstekt och bryt i småbitar, lägg åt sidan.
Stek kycklingfiléerna runtom i smör. Salta och peppra.
Tillsätt soja, grädde, buljong och koka upp, tillsätt senap och sjud i ca 8 min eller tills kycklingen är genomstekt.
Strö bacon och gräslök över kycklingen.
Servera grytan med valfritt tillbehör.
Garnera ev med timjan
Visningar: 176
Inlagt 2021-04-13 17:58:24