Receptbeskrivning
Rabarberchutney
Ingredienser
för
600 g rabarber skivade
1 st rödlök skivad
1 msk ätticka
1 dl vatten
5 dl socker
ingefära ca 3 cm finhackad
1 msk curry
0.5 st färsk chili finhackad
1 st äpple skalat och hackat
0.5 krm salt
1 st rödlök skivad
1 msk ätticka
1 dl vatten
5 dl socker
ingefära ca 3 cm finhackad
1 msk curry
0.5 st färsk chili finhackad
1 st äpple skalat och hackat
0.5 krm salt
Beskrivning
En sats blir två stora burkar.
Blanda rabarber, rödlök, ätticka, vatten, socker, ingefära, chili och äpple i en kastrull. Låt koka upp, tillsätt curry och salt.
Låt koka under ca 25-35 min. Rör om då och då så att det inte bränns vid.
Efter kokning, häll upp på burkar som du värmt upp och rengjort ordentligt.
Förvara i kylen.
Blanda rabarber, rödlök, ätticka, vatten, socker, ingefära, chili och äpple i en kastrull. Låt koka upp, tillsätt curry och salt.
Låt koka under ca 25-35 min. Rör om då och då så att det inte bränns vid.
Efter kokning, häll upp på burkar som du värmt upp och rengjort ordentligt.
Förvara i kylen.
Visningar: 163
Inlagt 2021-05-16 09:32:57