Receptbeskrivning
			
			
			
			Stuvad blomkål med stekt fläsk
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							500 g frysta blomkålsbuketter 
2 msk margarin
3 msk vetemjöl
3 dl mjölk
3 msk persilja, hackad
400 g stekfläsk
salt och peppar
tillbehör:
kokt potatis
						
					2 msk margarin
3 msk vetemjöl
3 dl mjölk
3 msk persilja, hackad
400 g stekfläsk
salt och peppar
tillbehör:
kokt potatis
Beskrivning
					
						1. Ge blomkålen ett hastigt uppkok i lättsaltat vatten och låt den rinna av i en sil. Fräs margarin och mjöl i en kastrull och späd med mjölk. Småkoka i 5 minuter och smaka av med salt, peppar och persilja. Vänd ner blomkålen. 
2. Stek fläsket knaprigt och servera till.
					
										2. Stek fläsket knaprigt och servera till.
Visningar: 262
Inlagt 2021-06-01 15:07:14
				 
					 
			
 




.jpg)
 0 min
  0 min.jpg)