Receptbeskrivning
Italiensk pannbiff
Ingredienser
för
Beskrivning
Italiensk pannbiff 4pers
500g     kycklingfärs
3st      schalottenlökar
1st       vitlöksklyfta
1 burk    ricottaost (250g)
1st       ägg
1/2 kruka  basilika
1tsk      salt
1krm     nymald svartpeppar
2msk     olivolja
Skala och finhacka lök och vitlök.Â
Blanda färsen med lökhack, ricotta och ägg.Â
Finhacka basilikan och blanda i färsen. Krydda mes salt och peppar.Â
Forma färsen till runda biffar och ägg dem pÃ¥ en vattensköld skärbräda.Â
Stek biffarna i olja i en stekpanna ca 4nin, pÃ¥ varje sida.Â
Servera biffarna med lite turkisk yoghurt, sallad, ugnsstekt squash eller ugnsstekt potatis, vilket du gillar bäst.
500g     kycklingfärs
3st      schalottenlökar
1st       vitlöksklyfta
1 burk    ricottaost (250g)
1st       ägg
1/2 kruka  basilika
1tsk      salt
1krm     nymald svartpeppar
2msk     olivolja
Skala och finhacka lök och vitlök.Â
Blanda färsen med lökhack, ricotta och ägg.Â
Finhacka basilikan och blanda i färsen. Krydda mes salt och peppar.Â
Forma färsen till runda biffar och ägg dem pÃ¥ en vattensköld skärbräda.Â
Stek biffarna i olja i en stekpanna ca 4nin, pÃ¥ varje sida.Â
Servera biffarna med lite turkisk yoghurt, sallad, ugnsstekt squash eller ugnsstekt potatis, vilket du gillar bäst.
Visningar: 127
Inlagt 2021-08-19 05:33:13






30 min