Receptbeskrivning
Twins English Afternoon Cookies!
Ingredienser
för
Beskrivning
Twins English afternoon Tea cookies
175g smör
0,75dl florsocker
2,5dl mjöl
0,5dl maizena (majsstärkelse)
1,5msk kakao
1tsk vatten
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa smör och florsocker vitt och luftigt. Sikta ner mjöl, vaniljsocker och majsstärkelse och blanda till en deg. Dela degen i två delar.
Den ena delen blandar du ner kakao och vatten i. Ev kan du ha i lite vatten i vaniljdegen också om den känns för hård, då blir det lättare att spritsa sen.
Spritsa degarna på en plåt täckt av bakplåtspapper i ca 2 cm breda klickar.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 min. Låt svalna helt.
Gör en smörkräm och bred på hälften av kakorna och lägg på,resterande som lock.
English Afternoon Tea Cakes
175g butter
0.75dl powdered sugar
2.5 dl flour
0.5 dl maizena (corn starch)
1.5 tbsp cocoa
1 teaspoon water
Set the oven to 175 degrees.
Mix butter and powdered sugar white and fluffy. Sift down flour, cocoa and cornstarch and mix into a dough.
Sprinkle the dough on a plate covered with parchment paper in about 2 cm wide clicks.
Bake in the middle of the oven for about 15-20 minutes. Let them cool completely.
Make a buttercream and spread on half of the cakes and put on, remaining as a lid.
175g smör
0,75dl florsocker
2,5dl mjöl
0,5dl maizena (majsstärkelse)
1,5msk kakao
1tsk vatten
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa smör och florsocker vitt och luftigt. Sikta ner mjöl, vaniljsocker och majsstärkelse och blanda till en deg. Dela degen i två delar.
Den ena delen blandar du ner kakao och vatten i. Ev kan du ha i lite vatten i vaniljdegen också om den känns för hård, då blir det lättare att spritsa sen.
Spritsa degarna på en plåt täckt av bakplåtspapper i ca 2 cm breda klickar.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 min. Låt svalna helt.
Gör en smörkräm och bred på hälften av kakorna och lägg på,resterande som lock.
English Afternoon Tea Cakes
175g butter
0.75dl powdered sugar
2.5 dl flour
0.5 dl maizena (corn starch)
1.5 tbsp cocoa
1 teaspoon water
Set the oven to 175 degrees.
Mix butter and powdered sugar white and fluffy. Sift down flour, cocoa and cornstarch and mix into a dough.
Sprinkle the dough on a plate covered with parchment paper in about 2 cm wide clicks.
Bake in the middle of the oven for about 15-20 minutes. Let them cool completely.
Make a buttercream and spread on half of the cakes and put on, remaining as a lid.
Visningar: 126
Inlagt 2021-11-11 18:41:24






30 min