Receptbeskrivning
Ribbe
Ingredienser
för
Beskrivning
Dag 1.
Salt peppar. Lägg i form.
Dag 2.
Ha vatten i formen.
Fettet ner i vattnet.
Dag 3.
Steam ca 1 h.
Rutmönster.
Salt peppar.
Behåll vatten.
Vänd fett uppåt.
Stek 140°C, 2 timmar
Stek 220°C, 40 minuter eller till fettet är hårt och börjar bubbla.
SÃ¥s:
Bottenredning
Svinebuljong
Ribbefett
Salt peppar
Salt peppar. Lägg i form.
Dag 2.
Ha vatten i formen.
Fettet ner i vattnet.
Dag 3.
Steam ca 1 h.
Rutmönster.
Salt peppar.
Behåll vatten.
Vänd fett uppåt.
Stek 140°C, 2 timmar
Stek 220°C, 40 minuter eller till fettet är hårt och börjar bubbla.
SÃ¥s:
Bottenredning
Svinebuljong
Ribbefett
Salt peppar
Visningar: 133
Inlagt 2021-11-25 10:22:22