Receptbeskrivning
Bountybollar med mascarpone
Ingredienser
för
Beskrivning
Bountybollar med mascarpone ca 40-50 små
100g smör
200g mascarpone
4-8msk stevia strö
2krm vaniljpulver
4-6dl riven kokos
160g mörk choklad
40g smör
4tsk stevia strö
1. Smält smöret och blanda väl med mascarpone. Tillsätt 1 ½-2 msk stevia strö, vaniljpulver och riven kokos.
2. Låt kokosröran stå i kylen ett tag så att den stelnar en aning och rulla därefter till bollar.
3. Smält den mörka chokladen tillsammans med smöret och tillsätt ca 1 tsk stevia strö.
4. Doppa bollarna i chokladen och lägg på bakplåtspapper. Låt stelna i kylen!
100g smör
200g mascarpone
4-8msk stevia strö
2krm vaniljpulver
4-6dl riven kokos
160g mörk choklad
40g smör
4tsk stevia strö
1. Smält smöret och blanda väl med mascarpone. Tillsätt 1 ½-2 msk stevia strö, vaniljpulver och riven kokos.
2. Låt kokosröran stå i kylen ett tag så att den stelnar en aning och rulla därefter till bollar.
3. Smält den mörka chokladen tillsammans med smöret och tillsätt ca 1 tsk stevia strö.
4. Doppa bollarna i chokladen och lägg på bakplåtspapper. Låt stelna i kylen!
Visningar: 162
Inlagt 2021-12-11 14:43:02






30 min