Receptbeskrivning

Getostsallad med pumpafrön och balsamicosås

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Getostsallad med pumpafrön och balsamicosmör 2port.

275g getost
35g pumpakärnor
50g smör
1msk balsamvinäger
75g babyspenat

Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg getosten i en ugnsform och gratinera i cirka 10 minuter.
Under tiden som getosten är i ugnen, rosta pumpafrön i en torr stekpanna på ganska hög värme tills de fått lite färg. Sänk värmen något och tillsätt smör som du låter få en gyllene färg och nötaktig doft. Tillsätt balsamvinäger och låt puttra i någon minut. Stäng av värmen.
Lägg upp babyspenat på en tallrik. Lägg på osten och toppa med den smöriga pumpafröblandningen.

Visningar: 284
Inlagt 2022-04-11 18:31:58