Receptbeskrivning
Marinerad köttfärswok
Ingredienser
för
Beskrivning
Marinerad köttfärswok 4 port
500g nötfärs/kycklingfärs
6msk soja- japansk
4msk sambal badjak
2msk sesamolja
500g wokgrönsaker- frysta
2msk rapsolja
4 msk sesamfrön- rostade
1 kruka koriander
Blanda färsen med soja, sambal och sesamolja. Låt stå ca 5 min.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola av dem med kallt vatten och låt rinna av.
Stek färsen under omrörning i en wok eller stekpanna tills den är smulig och har fin färg. Tillsätt grönsakerna och stek ytterligare ca 5 min. Blanda ner nudlarna och vänd runt.
Lägg upp woken på tallrikar och toppa med sesamfrön och koriander.
500g nötfärs/kycklingfärs
6msk soja- japansk
4msk sambal badjak
2msk sesamolja
500g wokgrönsaker- frysta
2msk rapsolja
4 msk sesamfrön- rostade
1 kruka koriander
Blanda färsen med soja, sambal och sesamolja. Låt stå ca 5 min.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola av dem med kallt vatten och låt rinna av.
Stek färsen under omrörning i en wok eller stekpanna tills den är smulig och har fin färg. Tillsätt grönsakerna och stek ytterligare ca 5 min. Blanda ner nudlarna och vänd runt.
Lägg upp woken på tallrikar och toppa med sesamfrön och koriander.
Visningar: 207
Inlagt 2023-01-29 14:45:34






30 min