Receptbeskrivning
Kesofrallor med havregryn
Ingredienser
för
Beskrivning
Kesofrallor med havregryn 6st
250g keso
5dl havregryn
4st ägg
1tsk bakpulver
½tsk salt
Garnering
1msk vallmofrön
Sätt ugnen på 200°.
Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda ihop med en gaffel. Använd sedan händerna för att forma till sex lika stora frallor.
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön.
Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter, tills frallorna fått fin färg och släpper lätt från bakpapperet.
Låt gärna svalna helt innan de äts med goda pålägg eller som de är.
250g keso
5dl havregryn
4st ägg
1tsk bakpulver
½tsk salt
Garnering
1msk vallmofrön
Sätt ugnen på 200°.
Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda ihop med en gaffel. Använd sedan händerna för att forma till sex lika stora frallor.
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön.
Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter, tills frallorna fått fin färg och släpper lätt från bakpapperet.
Låt gärna svalna helt innan de äts med goda pålägg eller som de är.
Visningar: 275
Inlagt 2023-03-09 18:07:44






30 min